Najbolji team-video

NAGRADNI NATJEČAJ - PRAVILA

Na web stranici turnira “CHAMPIONS TROPHY Hrvatska 2021” svi nogometni klubovi koji nastupaju na turniru u uzrastu U11 (2010.g.), imaju mogućnost sudjelovati u posebno kreiranoj nagradnoj igri “Najbolji team-video” koja je osmišljena za ovaj turnir, a u kojoj će se nagraditi 3 pobjedničke ekipe koje osvoje najveći broj glasova/lajkova.

Glasovi će se zbrajati na način da će se bilježiti glasovi/lajkovi koji se ostvare na našoj službenoj Facebook stranici: “Champions Trophy Hrvatska” i glasovi/lajkovi navedenog videa na našoj službenoj YouTube stranici: “Champions Trophy Hrvatska”.

Glasanje će biti otvoreno do petka 07.05.2021. u 12 sati kada ćemo zatvoriti glasanje, te prema kombiniranom zbroju glasova za pojedini klupski video na našoj službenoj Facebook i YouTube stranici, odrediti poredak svih ekipa i njihovih klupskih videa, te proglasiti pobjednike nagradne igre “Najbolji team-video”, koji će biti nagrađeni vrijednim nagradama za svakog nogometaša pojedinačno iz pobjedničkih ekipa (pritom u jednoj ekipi može biti maksimalno 16 djece kako stoji u pravilniku turnira).